Morgonpromenad

publicerat i Alva;
Fasaner....finns de verkligen vilda i Sveriges skogar???? I alla fall så måste det vart en fasan jag såg för en liten stund sen på åkern i röby. Konstigt eller?!

Nu sitter jag i alla fall och dricker kaffe, ska nog försöka läsa lite till tentan på måndag. I eftermiddag blir det fys i boländerna, mitt favopass av alla på nautilus. Kanske för att det är det jobigaste!!! I vart fall börjar man med att springa några varv runt i salen, sedan finns det 13 olika stationer, man går runt i en cirkel och kommer till varje station 3gånger och emellan 1a och 2a varvet är det extra ben eller mage. Något som ofta är med är: utfallshopp, någon form av plankan, idioten, sparka på en sån där boxgrejj som häger i taket, någon form av armhävningar.

I går hittade jag föresten en jätte bra hemsida på roliga träningsövningar. Det finns massor med bara kroppen och ännu mer med redskap!! Gå in här och prova vad du kan göra, det finns masser av roliga övningar :)

www.fotosidan.se/cldocpart/53278.jpg
<3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av farmor:

Hej Sofia !

Visst är det en fasan ,finns massor av vilda fasaner i sverige bl.annat flera fasanfamiljer i stugan. hoppas din allergi blivit bättre.

KRAM farmor.

Kommentera inlägget här :