Forsmark :)

publicerat i Alva;

Efter en underbar helg sitter jag nu på stationen i Skövde och väntar på att bussen till Lidköping ska komma, men ännu är det en bra stund kvar.
Helgen började med att jag i Torsdags åkte till Elin i Sala, efter flera dagar av dåligt väder blev de plötsligt riktigt skönt när vi gav oss ut på en promenad denna torsdagskväll, vi gick förbi de tre bråttena och kände på vattnet, vilket vi konstaderade som banbart, men vi fortsatte vår promenad och när vi kom hem vandkades hemmalagad rabarberpaj mumms filibabba vad gott det var :D

Efter endast fem timmars sömn och scones i magen satt vi i solen på bussplatsen i Sala och väntade! Elin skulle köpa klänning i Uppsala och jag skulle vidare till forsmark på bal!
Att sätta upp håret och fixa mig tode jag skulle vara mer tidskrävande än det egentligen var så jag åkte i stället med och tittade på några kompisars nyinförskaffades båt. Tomas bror som jag aldrig träffat var där, han tittade mycket förundrat på mig en stund gick och sedan frågade han mycket besvärat " går du alltid kläddså där?"

Kvällen blev i vart fall mycket lyckad det var otroligt roligtatt träffa alla gamla kompisar och lärare man inte sett på länge. Balen bestod av fotografering med välkomsdrink, trerätters middag på världshuset och slutligen dans upp i herrgården :) Utanför i parken var det fullt av tända maschaller och alla var bedårande fina =)

Och så till lördagen...började med en vandrig från bussplatsen till i bruket ner till cafét, det var en otrolig känsla vi hade jag och elin de kändes så konstigt att gå där pu grusvägen mellan åkrarna och hela bruket framför sig solen strålade och alla minnen väcktes till liv, vi satte oss på brukscafét och band snören i rosor och åt var sin glass innan vi gick till baksidan av herrgården... klockan slog plötsligt tolv och glädjetjutena och sången drog i gång " sjung om studentens lyckliga dagar..." å vad roligt det var att stå där och se på de var sådan stämmning att man bara ville hoppa och skutta hihi!!

 Och pricken över it på denna fantastiska helg var när jag och Elin tog en promenad på klipporna i Öregrund solen sken, vattnet glittrade, båtarna låg och guppade och allt det var bara så himla fint :) Snacka om en bra helg :D

P.S. Snart hoppas jag kunna komplettera med lite bilder D.S

<3

Göteborg :D

publicerat i Alva;

Forsmarksreunion...ja lite så kändes de när jag och Elin åkte ner till göteborg för att hänga med Eddy, Falken och Fabian några dagar!!
Våran långhelg ( on til lö) började med att vi satt och tittade på kvarteret skatan och samtidigt åt rabarberpaj i Fabians studentrum samtidigt som vi satt och spanade in alla attraktioner på Liseberg vid datorn !!
För på torsdagen gav vi oss av till nordens största nöjespark !! Solen sken och alla var glada och skuttiga som små barn :P Lisebergsbanan, hang hai, ballder, floumride, höjdskräcken ja...ja tror vi åkte allt förutom de som snurrar runt hehe... hela tiden ända till klockan var nästan tio var vi inne i parken. Supertrötta och med lite ont i fötterna åkte vi hemåt igen, jag med en stjärnvinst på geisha :) wiiii vad glad jag blev, har aldrig vunnit en sådan förut!!













Semper

publicerat i Alva;

Ja då var klockan 23.48 natten till måndag och jag står vid maskinen på semper igen... men än är jag inte trött :P och om jag har tur flyter allt på lika ba som nu resten av natten!
Klockan 6 slutar jag i morgon och sedan väntr två nätter av jobb till innan jag åker till Elin i Sala och vidre till Forsmark  för att gå på bal och gratta alla till studenten :) Så det är bara att kämpa på två nätter till se nblir det roligt igen :D

 


Å så har min kära Nicóle kommit till sverige på besök =)

publicerat i Alva;

Ja nu är det snart två veckor sedan jag åkte med Kerstin till flygplatsen för att möta Nicóle och hennes mamam :) Å jag var faktiskt lite nervös jag vet inte varför men det kanske är atmosfären på en flygplats som gördet extra spännande hehe!!

I förrgår var vi med Louise och hennes syster och festade lite, och det är faktiskt de enda bilderna jag tagit under dessa två veckor :/