Jag ska aldrig simma utan badmössa

publicerat i Alva;
I dag var jag och simmade, glömde badmössan men hade som tur var en tofs :) Men jäklar det ska jag aldrig göra om, det såg ut som att jag hade början till dradlocks i hela håret. En halv flaska balsam gick åt och ändå gick det inte få ur alla trulsar!!!

Godkänt PM

publicerat i Alva;
Vilken hektisk gårdag och vilken lång dag i dag!! I dag var det dags för examination av våra PM som är grunden till våra C-uppsattser. Klockan 8.15 startade seminariet och var inte slut förrän kl 16. En hel dag sittandes runt ett bord diskuterandes kring olika PM. Ja klockan fyra var jag helt enkelt helt slut i huvudet och jag kunde inte längre sitta stilla på min stol för jag hade så mkt spring i benen!! Men efter några små ändringar vi hann göra på lunchen fick vi nu reda på att det är GODKÄNT :) Så himlaskönt!!
Nu på vägen hem såg jag till min lycka några snöflingor falla, de första i år :) hoppas det kommer mer!!

Godkänd praktik

publicerat i Alva;
Nu är primärvårdsraktiken avklarad och jag blev godkänd, så himla skönt :) Sitter nu på EBC och väntar på att min kvällskurs ska starta, det ska handla om droger, ska bli spännande men jag är lite trött så vi får se om jag orkar hålla mig vaken!!