Jag har köpt en Racercykel !!!

publicerat i Alva;
Titta vad fin den är min nya cykel! Egentligen var besöket till cykelaffären avsett för att komma hem med en födelsedagsprecent till Tobias, men det jag var ute efter var slut...typiskt. I sället kom jag hem med denna fina cykel :) Så förhoppningsvis kommer det inte någon snö än på några veckor, jag vill ju hinna prova :P Å andra sidan kommer jag ha någonting kul att se fram emot till våren! Jag kan inte direkt ta den med på tåget till Hedemora, även om det vore roligt. Ja nu har en hel vecka gått på min praktik och jag har fått en inblick i hur det är att arbeta på en vårdcentral samt att jag nu till helgen blivigt dunderförkyld.

Tredje dagen i Hedemora!

publicerat i Alva;
Ja så här långt kan jag konstatera att vädret mest vart grått ända sedan jag kom hit i måndags, hoppas på lite sol snart !! Jag har köpt kort på i.form, ett gym som också har lite pass, så i dag har jag träningverk för första gången på länge skööönt!!! Jag gick på core med boll och rumpa/ben.

Ser fram mot morgondagen, då vi på morgonen ska ha någon form av gymnastik samt vattengympa. Denna veckan ska vi själva vara med i bassängen och prova på passet för att sedan hålla i det själva.
Nu är reklamen slut och åter till bonde söker fru haha !!!!

Hedemora

publicerat i Alva;
Ja då har praktiken börjat och jag befinner mig i Hedemora, en stad som känns lite lite större än Götene!! Jag trodde nog att det skulle vara lite större. Det finns en gata med lite affärer, en ICA butik och ett Hemköp. Hittills har jag hunnit med min första praktikdag på vårdcentralen, vilket känns riktigt bra då handledarna verkar bra :) Jag har även hunnit gå runt stan ett varv.
Jag bor på vandrarhemmet här i hedemora i ett eget litet rum vilket är helt ok.

 

 

PM skrivning

publicerat i Alva;
Ja det stämmeratt jag har tagit bort min facebook efter att jag läst lite för mycket om hur mycket information om alla de sparar ner osv...vi får väl se hur länge jag klarar at hålla mig därifrån men än så länge är det bara skönt!
För alla som undrar mår jag nu bättre, inte helt bra men mycket bättre vilket är väldigt skönt :) Nu tänker jag inte vara sjuk på 10 år minst!!

Förra veckan avslutades med en tenta, den sämsta skrivna tentan från mig någonsinn med tanke på att jag inte kunnat plugga någonting. Så kanske att det blir min första omtenta? Ingen aning men om jag skulle klara mig så är det troligen på håret. Den praktiska får jag tack och lov gör under praktiken :)

Denna veckan började en ny kurs Vetenskapsmetodik 3, vilket innebär att vi ska skriva vårt PM inför C-uppsattsen samt lära oss lite mer statistik. Det ska verkligen bli jätte roligt. Vi, jag och linda ska jämföra överviktiga/feta barns resultat på 6MWT i avseende på bland annat gångsträcka, ansträngningsgrad och puls, för att sedan jämföra det med normalviktiga barns resultat och se vilka skillnader som finns.