Au Pair skola

publicerat i Alva;
Nu har andra dagen på mitt år som Au Pair börjat. Vi kom i går kväll till St John´s Universety som vi ska bo på ända tills torsdag.
Första natten var minst sagt omtumlande, efter som ja komm så sent fanns bara en säng kvar och det var ovanbädden av våningsängen typ 2 meter upp och utan skydd, ja var nästan säker på att ja skulle trilla ner...äntligen hade jag nästan somnat då en tyska som bor i rummet kom inklampandes och tände ljuset i hea rummet!! Efter nån tmmes blund blev vi alla väckta av åskan. Ett sådant väsen och vilka blixtar tror knappt jag vart med om något liknande.
I alla fall sov jag jätte bra efter det till klockan tjugo över fem på morgonen då sänggrannen under mig vaknade, tände lampan, hon va från Panama hon...ja undrar om alla där är så morgonpigga???

Å så var det dags för lektionerna. Vi har presis haft halva dagen och vi har lärt oss innebörden av att tvätta händerna, bakterier hindras nämligen från att spridas på så vis om du inte visste det.
Nu väntas 5 h med mer information om hur man undviker att sprida bakterier sån himla tur att lektionerna är så korta och koncisa nej detta är kvantitet flyllt med ännu mer blaj!!