34 hela veckor !!

publicerat i Gravid;
Då har det gått 34 hela veckor helt sjukt vad fort det har gått!! Så nu är det mer eller mindre nedräkning till den 5 e april.
 
I dag kom Johanna på spontanbesök från Umeå, jätt kul :-) Vi var och kollade på en lägenhet på Lidingö som jag och Tobias kollat och lagt ett bud på. Lägenheten var lika fin denna även i dag!!  Efter att vi kollat på lägenheten tog vi en promenad till Lidingö centrum och gick i lite affärer och samt tog en fika, jätte mysigt.
 
Nu i helgen är Tobias föräldrar här och hälsar på och i morgon kommer Linda, Linda och Maria till mig :-) Ska bli så kul att ses :-) 
 
 
 
 

Klänning!

publicerat i Nytt till mamma;
Igårkväll var jag på väg till Tobias jobb för att simma lite i deras bassäng. På vägen dit gick jag förbi hm, där jag blev tvungen att gå in... det fanns en så fin klänning i skyltförnstret! En rosa sommarklänning! Så jag försökte prova och för att se om den borde passa när magen är borta och det kom jag fram till att det borde den göra,  så nu har jag köpt mig årets första sommarklänning som också kommer passa perfekt till Josses student!