Lidköping

publicerat i Alva;

Ja då var man tillbaka i Lidköping igen, eller lisch som de nu också kalls, haha man blir lite efter med slangen när man inte bor här! Ja nu var det hela fem veckor sedan jag var i forsmark sist, kan knappt tro det själv men tiden går så otroligt fort. Men vad har då hänt nunder dessa veckor, jo jag har tagtit körkort 13 december wath a freedom =), vart i London med kajsa, firat både jul och nyår samt vart med mina vänner mer än någonsin det är så underbart at för en gångs skull ha tid att hinna göra saker och att vara med på allt....men nu måste jag berätta lite om London.

London vilket är en helt fantastisk stad, men de jag reagerade på var att det var rätt sktitigt över lag i stan, men med tanke på alla avgaser, så va kan man förvänta sig. Efter som miljön är ett på hett ämne var avgaserna i London och framför allt dubbeldäckarnas avgaser et hett ämne, ska de få vara kvar eller ska man ta bort de...mitt förslag är att byta motorer till mer miljövänliga, tar man bort de röda bussarn förstörs ju endel av de traditionella London. Men parkerna så underbara trotts att det var mitten av december var de så otroligt vackra att jag näsan blev kär i dem...här vandrar vi i Hyde park.
image19



image20
Titta bara vilka söta ekorrar som fanns i parkerna (Londons råttor).

I London fanns precis hur mycket som hälst och göra allt mellan himmel och jort, men vi han med att åka london eye, se på alla "vanliga" turistbyggnader, gå på madame tussaud, shoppa och att strosa runt på lite okända marknader och sist meninte minst äta fish and chips ur tidningspapper^^. En mycket lyckad resa med andra ord cant wait to geth their again!

Och nu tillbaka till dagens datum fredan18/1-08 sitter hemma och tittar på min syrra som ska stressa iväg till skolan och klocksan 12 ska jag på spining igen, har precis blivigt autogiro medlem på sirius käns så himla bra att kunna träna hur mycket man vill!! Och om vi hoppar tillbaka några dagar tills i tisdags så fick jag, Ida och jenny godkännt vårt projektarbete vi nu ska sätta igång med dvs. en hälsovecka för alla anställda vid forsmarks kärnkraftverk...skiit kul verkligen men tid och arbete lär krävas då de är ca 800anställda ja de är väl bara hoppas på de bästa att allt ska gå bra:)

Nej nu måste jag sluta och börja göra iordning lite här hemma...
Take care/ / Sofia