En hemsk vecka!

publicerat i Alva;
I dag kom vi äntligen hem efter 4 hemska dagar i Indina. Efter att vi kommitdit och jag insett att jag inte hade någon teckning på min mobil, frågade jag mamman lite försiktgt om jag kunde höra av mg hem på något sätt? hon bara saka lite försiktigt på huvdet och sa "no"... nehe sa ja ok !!!

Hon sa inget, när kunde jag åka hem? Hur länge skulle vi vara i indiana? Ska jag ta hand om pojkarna när vi kommer hem? Hur kommer jag till flygplatsen??? jag visste ingenting. Men ja visste att jag var tvungen att höra av mig hem. Så jag frågade en av deras kusinen (jätte snäll kille) om jag fick åna hans mobil och sätta i mitt sim kort så jag åt minstonde kunde ringa till Paulina i NY så hon unde mejla mia föräldrar, och självklart fick jag göra det :) Så hon häll kontakten med mina föräldrar och jag tackar dig sååå himla mycet för det. Men efer att ha förklarat för Shauna att jag var tungen att ringa Paulina igen dagen efter för att bekräfta med mina föräldrar att de kunde boka en flygbiljett fick jag värdens utskällning " de där svenska flickorna jag tycker verkligen att de är hemska, det enda du gör är att prata med dem...och vems telefon du använder för att ringa till sverige det vet jag inte men de ska du få betala och att du hatar min famijl det vet jag jag vet allt det har LCCn berättat för mig..." jag visste inte vad jag skulle säga, jag hadde inte ringt till sverige, jag hade inte använt hennes sim kort, jag har aldrig sagt att jag hatar henns familj så ja kännde mig uppriktigt sakt mycket besviken på hur hon kunde vräka ur sig något sådant... Men jagbestämmde mig ialla fall för att vara överdrivet social, strunta i henne och ha så kul jag kunde med deras kusiner och deras kompisar ( typ 7killar på 14 och 16år) och de funkade nog för hon sa inget mer till mig bara glodde.

När vi kom hem i dag sa jag att jag åker till posten, för jag ville skicka ett paket med saker hem. Jag var borta i 2h, närjag kom hem stod hon med armarna i sidag " det var länge du var borta, vad har du gjort egentligen?" Som att hon skulle bry sig om de ???

Jag vet inte vad jag ska säga mer det finns liksom inget att säga... mer än att jag lääääääängtar tills dess att jag sitter i taxin på väg till flygplattsen och ser henne försvinna bakom mig!!

Det känns så himla bra att komma hem nu, och förvånad blev jag när Paulina berättade att Emeli redan var på väg hem ! Så vi ses snart Emmeli, kanske på söderströmms eller varför inte henrys denna gången ?!


<3

Sverige!

publicerat i Alva;
Först måste jag be om ursäkt för att jag bara "loggade ut" från msn när jag pratade med massa kompisar! Min dator ha nämligen ca 10trojaner och ett antal virus så jag gjorde inte det med mening.

i förrgår berättade jag för mamman att jag inte tänkte stanna i denna famljen, klarar inte av att bo på ett ställe där det inte finns några au pairer i området, och inte några jämnåriga amerikanare heller för den delen. Så de funkar liksom inte jag mår inte bra. Min LCC skällde ut mig men men helle lär ja ju aldrig mer träffa.

Har nu efter många om och män och 2 nätters sömn bestämt mig för att åka hem. Jobba lite i höst och börja plugga i vår. Jag vill inte ta hand om mer barn, i alla fall inte i detta landet.
Men när jag kommer har jag inte någon aning om.

Vi ska nu på semester till Indian igen tills på torsdag. Och jag vet inte om det finns någon dator där men a så är  det i alla fall. Ni behöver inte vara oroliga för de ordnar sig alltid familjen kan ju liksom inte döda mig och så länge jag lever och har lite pengar så ordnar sig allt. hehe!!!

ha de nu suuperbra och ni där hemma i sverige njut nu av solen och värmen ni har

Puss å  kram på er tack för att ni finns =)

Chicago =)

publicerat i Alva;
I går var jag inne i Chicago Down Town, jätte fint, jätte varmt och jätte kul =)
Jag mötte en tjeje som hette Amanda på tågstationen (svensk).  Vi skulle börja med att ta oss upp i Sears Tower, men det var över 1,5h kö så vi skippa det och tog oss i stället ned till havet. Det känndes precis som att vara vid medelhavet det var hur fint som hälst och precis hur fuktigt och varmt som hälst.

Vi åkte på en båttur genom staden för att kolla på alla husen ( chicago är mycket kännd för sin arkitektur) vilket var jätte häftigt, man såg allt så mycket bättre mot när vi gick.
Kännslan av att vara i Venedig smög sig på, med vatten och restauranter med blommer och grönt intill!

Vi såg också Buckinghan Fountain, bönan och millenium park. Jag var så himla förvånad över hur fint rent allt var. Att en stad byggd på höjden kunde vara så grön och mysig.

Och sist men inte minst var jag inne i en affär när Amandas tåg hade gått hem, den ar så mysig och rolig. Jag köpte inget förutom 3 vykort, jag har ju redan för mycket vikt som det är inför för flygresan, men det fanns så himla roliga böcker om handväskor, skor och allt möjligt, samtidigt så var det också ett galleri och en souverni butik.
Slutet gott allting gott på min resa till Chicago Down Town

P.S.
Bilder kommer innom kort

Nu har jag bestämt mig!

publicerat i Alva;
Pratade med tjejerna utanför NY i går och de frågade om jag har kul och liksom skrattar någon gång när jag är med barnen, och sanningen är ju nej. De tyckte att jag inte lät som samma mig! Så nu har jag bestämt mig att prata med min LCC och byta familj. Jag kan ju faktist inte bo på ett ställe där de inte finns andra au-pairer att umgås med och området endastär fyllt av småbarnsfamiljer. När de berättade om hur de var i områdena utanför NY så var det massor svenska au-pairer och andra också så de hadde alltid någon att vara med efter jobbet och på helgerna. De hittar ju på så mycket kul så jag kännde bara att jag åker varje kväll till gymmet för att försöka bli på bättre humör, men de funkar inte längre. För om jag inte kan vara glad lär ja ju heller inte vara någon bra au pair till barnen...

I går ringde jag LCC:n, men inget svar så jag ska försöka i dag igen. Jag är bara så rädd att familjen ska bli så arg och besviken på mig. Men jag får väl ta de några dagar för sed an behöver ajg ju aldrig mer prata med dem om jag inte vill.

Men i morgon ska jag ialla fall in till Chicago och på söndag skulle vi åka till deras släkthus i indina igen, ja som hoppades på att jag skulle få stanna hemma. Kanske ska fråga de om jag vågar.Men mamman tycker ju att jag är så liten, hon trodde inte först ens på att jag fick åka till New York själv för mina föräldrar!!! Känner mig som en  14 åring här ibland hehe!!!

Nu känns de sköntoch ha bestämt sig och paulina sa att 75 % byter familj så de är ju alltså mer vanligt än ovanligt och det fanns massor familjer i deras område =)

Take care
XOXOXO

Yoga?!

publicerat i Alva;
I kvall var jag pa Yoga och de vill jag saga var en upplevelse. Det skulle vara en ny instruktor och han var garanterat bog ( inte for att jag har ngt emot de) men han var minst sagt speciell. De ovningar vi gjorde och till alla de baladerbna han spelade var bara saaaaa konstigt och de va inte i narheten av nagon sklags yoga form jag tidigare skadat eller hort om...haha.

For ovrigt har dagen vart bra. Vara grannars baranbarn var har sa dom var over till dem och lekte hela dagen, sa ja satt bara ute och laste och var rastlos! Men de va inte mycket brak i dag sa de  va skont :)

Ha de toppen och tack for tipsen med barnen

P.S. Wollie, han biter sin bror stenhart men inte mig (peppar peppar ta i tra)!!

Hur otacksamm kan man vara?

publicerat i Alva;
I går skulle vi hitta på något kul, så jag visa dem en minigolf bana på internet vi kunde åka till. Och de ville de när de sett bilderna. Men efter lunch.
Innan tänkte jag att vi kanske kunde gå bort till en stor lekplats som är ganska nära med en fotbollsplan intill (typ som lekplatsen med röret hemma och fotbollspalanen intill, den e på typ samma avstånd också) men neeejjjj de es låångt och vi kan väl lika gärna vara hemma i trädgården. Ok sa ja (tråkmonsar) men ut gick de inte, de slutade med att jag gick ut och sattte mig och läste och pojkarna satt framför TV:n till klockan 12. Ok med undantag för att Campbell gick ut sista halvtmmen och åkte på sin elektriska skotar han fått i födelsedagsprecent.

Efter lunck åkte vi till minigolfen, som de första 15 minuterna gick ganska hyfsat, med sedan fick den äldsta hysteriska utbrott på hur dålig hans lillebror va "aaaa you suck man" osv...
På vägen hem tänkte jag stanna och köpa en ben & jerrys (stor cool glass i paket) och ta med till parken men då fick han ännu ett hysteriskt utbrott på att den glassen (som förövrigt finns i typ 30smaker) inte var bra han skulle ha glass från ett speciellt ställe i stan där de gör sina egna rån och e över dubbelt så dyra. Så jag åkte till mc donalds och så fick de var sin 99cents glass medans ja inte sa ett ord.

BTW( hans hysteriska utbrott = sparka så mkt man kan srika så mkt man kan och bitas och slåss så mkt man kan tills han får som han vill) Någon som har tips på hur man gör med en sådan unge bland folk????!!!!











Mamma Mia =)

publicerat i Alva;
Vi hann till föreställningen halv åtta =)  filmen var jätte bra!!!
Den fick en verkligen på bra humör en film ja kommer kunna se om och om och om igen :P

När vi kom hem spelade självklart pappan abba musik och Campbell sa att han hatade mamma mia men när jag frågade varför blev han bara arg, antar att han inte inte ville hålla med oss tjejer (jag och Shauna!) han e ju för tuff och cool för de.

God natt <3

Ledig!

publicerat i Alva;

Vaknade tidigt efter en natts dalig somn, (som vanligt alldsa) antar att jag inte vant mig vid alla ljud och att det ar sa fuktigt an. Klockan kvart over atta kom mamman ned, hon hade forsovit sig och pojkarna var sa brakiga att hon stannade hemma hela dagen sa jag fick aka till Aurora och fixa ett social security card sa att jag kan oppna bankkonto ta korkort osv!

Annars har jag inte gjort sa mycket i dag var nyss ute och gick en svang, sa sitter nu och dricker en smoothie medans familjen droppar in. Vi pratde om att aka pa mamma mia i dag men klockan ar nu sa mycket att vi missar forestallningen halv atta och den som borjar vid tio ar nog lite sen tror jag, men de far val bli en annan dag.

Vill sa garna se den alla sager att den ska vara sa bra, aja nu har jag ju nagot att se fram emot :-)

Cykeltur och barnkalas

publicerat i Alva;
Jag måste vara den konstigaste människan i hela Oswego!! haha jag tänkte att istället för att ta bilen kunde jag ju cykla, sagt och gjort, till de lilla centrumet gick det fort, undrar om det inte går lika fort som att åka bil... ska nog ta tiden någon gång!
Men när jag skulle till walgreens för att köpa lite frimörken och grejjewr blev det mer problematiskt, staden är som sagt inte gjord för att cykla i, de känndes som att folk bara stirrade på mig "asså cykla kan man göra de" typ så känndes de som att alla tänkte:P men de gick ganska bra och de små cykelstidarna som gick över garageuppfarter  var framkommliga även om de aldrig skulle godkännas i sverige hehe...men till råga på allt så blev det också varmare och varmare ju längre dagen gick så när jag skulle cykla hem räckte dröjde det inte länge förräns svettdropparna rann, jag hann knappt ens kliva på cykeln.

Barnkalas, det var Campbells 6 års dag i dag och där med också barnkalas på laser tag stället. Vi delades in i lag, jag Truman och hans kompis mot resten och gissa vilka som vann och vem som hadde mest träffar om inte jag:P hehe de va grymt kul och även de grymt svettigt:P
Efter att ha spelat var det Pizza dags, skit äcklig pizza den var VERKLIGEN inte god + att tårtan efteråt bestod av en botten av tigerkaka med 200 gånger mer smör i en den svenska toppat med smörkräm. Efter några skedar sa min mage bestämmt emot inga piller i världen som hjälpte för de inte !!!

Här kommer lite bilder från min cykeltur enjoy ;-)

Parken intill Fox River

Fint va!

Fox River


Jag!







Random bilder

publicerat i Alva;
              
På väg till Au pair skolan från flygplatsen (döds trött!!)


Ok så här kul hadde vi på föreläsningarna i den stora salen wiiii!!!


Jag och Kristin (den australienska tjejen)



Svenskt godis, men har du sett dem i sverige?!


På Au Pair skolan med mina kära svenskar


Där står hon!


Manhattan, visst e de vackert?



Det var här World Trade Centers tvillingtorn stod. Dei högra hörnet är ett nytt torn, de tidigare rasade också. Nu ska de byggas ett frihetstorn här.

Solbränd =)

publicerat i Alva;
I går var vi på en nyöppnad vattenpark inte alls långt härifrån. Den var ganska liten men de fanns ganska många roliga rutchkanor, typ ssom sommarlands vattenand, fast sommarland slår de här med hästlängder!!
Men de var kul och väldigt varmt hela dagen, så nu har jag blivigt jtte brun hehe :P

Vi åkte hemmifrån vid 10 och var inte hemma förräns tjugo i åtta så det var verkligen en heldag!
I dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, den australienska tjejens familj har kommit och thailändaren ( Tik) kunde inte heller göra ngonting. Men ja ska jobba lite i kväll, för föräldrarna ska på en bröllopps dusch!!  När de ger bruden precenter och sådant.

Och i morgon är det Campbells 6 års dag, så då ska vi spela laser doon eller vad de heter, jag och mamman satt sent i går kvll och deckorerade massa kakor !! Det var jätte kul :)

Ha de så bra allihopa kramkram

Ungjäklar!

publicerat i Alva;
Ok i dag har det vart den jobbigaste dagen hittills. De har bråkat och bråkat och bråkat. Inte lydssnat alls känns de som.
De gör precis som de vill!

Jag undrar hur man kan uppfostra sina barn så här. De tror verkligen att det kan få allt de vill och göra precis som de vill.
Till frukost äter depannkakor med florsocker, eller toast med smör, socker och kanel eller i bästa fall choklad flingor.

Att det var sådan stor skillnad på sverige och usa hade jag inte riktigt förväntat mig. Internet är livsfarligt det är mycket bättre att spela tv spel hela dagarna. A jag vet inte riktigt vart jag ska börja men de e helt olika syn på uppfostran här och i sverige är ett som är säkert!

Jag åkte till gymmet och var med på ett spinningpass för att avreagera mig lite vilket funkade ganska bra.

Ser faktiskt fram emot i moergon då vi ska till npgon vattenpark med mamman =) och efter der är det helg = ledighet = :)

<3 // sofia

Zoo!

publicerat i Alva;
Phillips Park Zoo var destinationen för i dag. Kollade på kartan och insåg att det inte var långt bort alls.
Så efter kunch gav vi oss av men det var varmt och kul. Vi såg aligatorer, ormar, leguaner, massa olika typer av konstiga fåglar tigrar och lite annat. Det känndes precis som att vi var i afrika för när vi hade gått ett tag var vi alla svettiga så de nästan droppade om oss. Så jäkla varmt men så var det tydligen också över 90F i skuggan!

Nu på kvällengick jag som vanligt till gymet och i dag hade jag också yoga =) Så jag var typ jätte glad.

Nu ska jag gå ned och vara lite social hade bra alla
KramKram


Första mötet med gruppen!

publicerat i Alva;
I kväll har vart en bra kväll!
Kl sju samlades alla grupper hos Tammy som bor ca 25 minuter här i från, men möte och möte vet jag inte om jag vill kalla det man liksom kom och gick lite när man ville. Jag träffade Kristin, tjejen jag var på bio med och 2 jätte trevliga thailändare, varav den ena knappt kunde prata någon engelsa alls, dock var den andra väldigt bra på att prata!

Så efter en stund tog jag och Kersin vära bilar och åkte i väg för att kolla lite affärer innan de stängde och avslutade med en fika på Star Bucks =) en väldigt lyckad kväll med andra ord.

Och nästa helg ska jag träffa de thailändska tjejerna också det ska bli jätte kul att hitta på något. Känns bra att ha någon i närheten att ringa till nu även om de inte bor jätte nära! Men några av tjejerna på mötet som vart här nästan ett år sa att det tar tid innan man träffar några man vill umgås med !!

Nu ska jag kolla på någon film eller något tills jag somnar!

Adjöss på er alla <3

Ännu en varm dag!

publicerat i Alva;
Tänkte precis skriva det känns som att ajg är utomlands för att det är så varmt, tills jag kom på mig själv med att jag är ju facktiskt utomlands. Mornarna är jummna och dagarna är jätte varma dryga 30 grader i skuggan så i dag har vi spenderat dagen vid poolen. Jag var jätte trött och tänkte strunta i träningen men så fråga Campbell om vi inte kunde åka till min träning så han kunde få leka på kids club så of we went ( suuper bra att de tycker om att vara där för då kan jag träna på dagarna om jag vill =)).

Jag sprang  dryga 40 minuter som jag brukar och strechande lite sen var det bråttom hem för att min LCC skulle komma på ett möte med mig och familjen. Vi fick skriva på ett pappar att jag inte jobbar mer än 45h , inte städar osv.

På fredag har mamman tagit en ledig dag för att vi ska tydligen till en vattenpark, vilket jag toro kan blir riktigt kul =)

God Natt <3

Första vägtullen!

publicerat i Alva;
Shopping och träning är vad min da hittills bestått av. Jag vaknade ganska tidigt och visste inte riktigt vad jag skulle göra, orka ju liksom inte vara med familjen hemma hela dan så jag tog bilen till en outlet 25 minuter bort.
Fanns massor kännda märken där som lacoste, armani, hillfinger, calvin kline m.m.

Om man gänför med priserna hemma var det minst sagt billigt!

Så jag kom hem med 2 par schorts, en t-shirt, 1 baddräckt, glasögon och lite underkläder.
Det är så jäkla varmt här på dagarna att jag inte vet vad jag ska ha på mig, tog bara med typ 3 linnen och något mer är inte att tänka på att ha på sig!

Efter lunch bestende av något ris, en vårlulle som asiaterna säger och lite grönsaker åkte jag till gymmet och på vägen passerade jag min första vägtull, precis som i alla filmer, trodde inte riktigt att det var så men så är det!!

Var värsta perfekta tiden att åka till gymmet, det var nästan tomt på folk så jag kunde ha en längs i simmbassängen för mig själv =)

Nu ligger jag på mitt rum med världens torraste hy såjag måste smörja in mig!!

Ha det suuuper allihop, saknar allt sverige lite:P



Några av mina kära vänner jag tänker på allra mest...hoppas ni har det bra// Puss på er


2-1 till Chicago

publicerat i Alva;
1-0 efter 6 minuter, sedan 1-1 efter en stund...men i sista minuten skjuter Chicago in bollen och vinner där med 2-1! Alla jublade, konfetti eldar och jag vet inte vad det var.

Men ärligt talat fy vilken dålig publik, så fort totonto gjorde något bra buade alla, när de misslyckades med något skrattade hela publiken, jag blev riktigt förvånad, och ännu mer förvånad blev jag över att mamman i min familj lät henners barn skrika sucker hela tiden.

Vi kom till området drygt 2h innan matchen hade med oss grill och massa mat jätte mycigt om det inte vore för att den minsta ungen springer på allas skor och hela tiden förstör saker utan att någon säger till men jag hade kul.
När vi kom in fick vi någon slags docka av Blanco, tydligen en stor Mexikansk fotbollsspelare.

Här kommer lite bilder!


Jag och Shauna


                                                                     Campbell                         Typ slut!

Soccer

publicerat i Alva;
I kväll ska vi kolla på fotboll Chicago mot Tronto. Ska bli jätte häftigt har aldrig vart på en så stor arena någon gång!
Tror att det ska gå in 20000pers i den så de lär nog bli en upplevelse utöver de vanliga =)

Ha de jätte bra allihopa och lycka till på vansbrosimmningen i morgon :D

Lurad nej tack!

publicerat i Alva;
Nu har jag precis ätit jätte god tacos efter ett mycket hårt pass på gymet, sista gratispasset med personlig tränare.
Men vilket visade sig bli näst sista passet. För efter passet skulle ha förklara vad det kostade osv. Det skulle vara ett extraerbjudande nästa tisdag då de bara kostade 25 dollar, BARA!!! för 30 minuter. Men jag kunde få de gratis för att jag var svensk sa han =) ok de sa ja, och sedan bad jag om ett papper på vad det skulle kosta om man ville fortsätta.

Håll i er nu det skulle för mig kosta 640 dollar + då den vanliga avgiften vilket skulle sluta med att ett års träning skulle kosta mig drygt 8000 sek om dollarn fortsätter vara så här låg!

RESULTAT: Jag ska INTE ha någon personlig tränare i fortsättningen, men man får ju utnyttja att man är svensk :P

Torsdag 10/7

publicerat i Alva;

Dagen har b;rjat som alla andra, frukost skicka barnen pa skola en halvtimme  vardera, for att sedan kora Truman till fotbollen. Lekte en stund i parken med Campbell for att sedan hamta T.

Vi kom hem och gjorde ugnspannkaka, men formen var lite for liten sa den blev for tjock.

Barnen har lekt en stund i tradgarden men nu kollar de pa tv.
De vagrar typ att gora nagot annat, men efter som att vadret inte ar de basta far dom val sitta dar da!

pratade precis med Anna i telefonen, hon lovade att komma och halsa pa..vilket jag blev jatte glad att hora =)

I kvall ska jag ha min andra traning med min tranare antar att de kommer bli jatte jobbigt.
Jag har tagit lite kort pa huset som kommer innom kort.

Ha det jatte bra alltihop saknar allt lidkoping lite redan

xoxo

Biltur

publicerat i Alva;
Jag ringde en tjej från sverige som jag har pratat med på mejlen och frågade om vi skull ses. Det skulle komma några fler kompisar till henne så vi bestämdes att ses där och hon sa att det inte var så lååångt...men efter att ha kört i 2h och hon fortfarande inte kunde förklara vägen vände jag om och det tog bara 1h....

Så nästa gång får hon komma till mig tror att det är mycket lättare, ganska irriterad blev jag men men vad ska man göra?!

Första "riktiga" dagen

publicerat i Alva;
Ok i dag är det måndag den 7 juli, jag har vart här en vecka och en dag... men det känns som att jag har vart här en månad typ. Jag har u redan vart i 3 delstäter :P
jag vaknade kvart över sju duschade och gjorde mig klar. Gjorde frukost till mig och Truman, väckte Cambell, gav honnom frukost.

9.00 körde vi Truman till hans fortboll, sedan åkte vi runt lite i staden för jag hittade inte hem hahah!!! Men till slut kom vi ialla fall hem och då förberedde vi lunchen Svenska pannkakor. VIlket blev en riktig poppis.

Efter lunch gjorde vi inte så mycket var medt ute i trädgården och lekte lite och målade.

Efter att Don kommit hem vid 5 tden kollade jag upp gymmen i området och hittade ett med en simmbassäng =)=) Så jag ringde och fick en tid redan klockan 7 awsome!

Nu har jag precis kommit hem från gymmet och jag fick 2 personliga träningar nu i början gratis varav den ena tog jag i dag.
Och de var nog de jobbigaste jag gjort på länge. Jäklar vad han körde med mig upp och ned för trapporn 5 ggr slå med boxningshanskar på såna där man slår på 30ggr och om och om igen. Utfall i mångder samtidigt som jag skulle boxas !
Puh vad jobbigt det var men kul riktigt jäkla kul =)

Efteråt sa han att det bara var en känna på inför nästa träningvilken skulle bli mycket jobbigare och längre. Så jag får inte göra några magövningar tills på torsdag för jag måste kunna ge 100 % haha!!! Det märks att jag är i america:P
Men till min förvåning har min stat ingen skatt på hälsosaker så det var bra. (www.lafitness.com)

Nu ska jag gå ned och ta en frukt eller något och sova tidigt.

Ha det suuper puss å kram

Biltur med mysko människa!

publicerat i Alva;
När jag kollade mejlen i dag var det en annan au pair som hade skrivigt till mig. Så jag täkte å vad kul och träffa någon annan än bara familjen, och någon i mi egen ålder. Så jag gav mitt telefonnummer och han ringde ( jag som först trodde det var en hon!).

30 minuter senare var han utanför huset och på upfarten stod en 26 år gammal tjeck :/ Gissa om jag blev förvånad. men jag tänkte att om han har kommit hela vägen hit måste jag ju ialla fall göra något så vi tog hans bil och åkte runt i Oswego lite och till en annan au pair från colombia som också visade sig vara 26 år gammal och han sa att han skulle bo nära men nära var typ 20 minuter i skit höv fart bort. Shauna ringde tilloch med en gång för att kolla så jag levdde, han såg ju lite mysko ut måste jag säga. och pratade skit om alla och allt här i detta landet så ja frågade "varför är du här?" och han svarade " det var ett misstag" !!!! Strange.

Men efter en och en halv timme komm jag ialla fall välbehållen tillbaka till huset och mitt rum där jag sitter i dag. Nästa gång tar jag nog min egen bil känns säkrast så.

God natt allihopa i morgon börjar första jobb dagen så jag måste sova lite.

P.S Tänker mycket på er där hemma i sverige
P.P.S jag har köpt filmjölk, musli och lingonsylt i dag

Ok ..nu vet jag ialla fall vad jag ska göra!

publicerat i Alva;
Äntligen är vi hemma från indina, eller de har vart kul, men väldigt jobbigt att träffa så myclet nytt folk. Första dagen var vi i deras kusiners hus åt lite man och sköt raketer, de bodde grannar med en som vart i rymden 3 gånger och skulle åka på ännu ett upprag, skit coolt tyckte jag!! Andra dagen åkte vi till något sommarhus deras släkt har vet inte riktigt vad stället eter med det var väldigt fint. Låg precis vid en sjö så de hade en båt, och 2 jetski. Vattnet var jätte skönt så det var verkligen härligt bara att det var ytterligare 30 okända männigkor där. Jag visste inte vart jag skulle gå eller vem ja skulle prtata med alla kände ju varandra liksom. Men det var 4 killar 20-23 år som var jätte chyssta varav den ena var från brasilien så han kände heller nästan ingen.

Men de jag är mest förvånad över är att de ALDRIG sitter ner tilsammans och äter varken, frukost, lunch eller middag. Antingen dukas de upp ett bord med lite plockmat eller så får du gå och ta det du vill i kylen typ. Skulle aldrig hnda i sverige så de känns väldigt oacceptabelt att man gör så.

nu är vi i alla fall tillbaka i Oswego och vi har ännu inte haft någon lunck klockan är 3!! Men jag har ialla fall fått en mobiltelefon, inte så vidare modern, men dock med ett abonemang så jag kan ringa för 50 dollar i månaden utan att betala något. Och ett bensinkort dom jag får en full tank gratis varje månad av mamman.


3 gåger i veckan ska jag skicka över barnen en halvtimme till någon person som tränar läsning med den en halv timma. Truman har fotboll 4 gånger denna veckan som jag ska köra honnom till medans Cambell är på den där läsningen. Jag måste sköta barnens tvätt ( slänga in de i tvättmaskinen, byta till torktumlaren och vika ihop det) så de verkar inte så himla farligt. När föräldrarna kommer hem från jobbet kan jag göra vad jag vill och lika så på helgerna.

Ne nu måste jag ta något att äta ha desuuper bra allthopa.

P.s. Jag saknar verkligen Emeli och Pao jätte mycket men ja ska till Ny och hälsa på i höst det måste jag:P

Adios


Jag åker Go cart

Hos familjen Crafts

publicerat i Alva;
Änligen har jag kommit fram till min familj, mamma Shauna, pappa Don och två barn Cambell ohc Truman med energi av en annan värld!! Jösses jag kommer vara helt slut när jag e ledig haha....men de verkar riktigt roliga. Mamman och pappan är också mycket lättsamma och allt kommer fulka jätte bra hoppas jag, det enda som är lite jobbigt är att jag inte kan säga precis det jag vill på engelska hela tiden.

Jag har fått ett helt nyrenoverat rum med tillhörande nya möbler, en egen volvo att köra i och så ska jag få en mobiltelefon + att jag inte behöver betala någon bensin vadå himmelriket.

Jag har pratat med barnens kusin som nu är här och har tagit hand om dem i en månad och han säger att det har vart jätte skojj och att du får kvällarna och helggerna ledigt. Vi åkte en sväng i bilen för att kolla in området runt omkring, dt är stora vägar så ag hoppas att jag hittar.

Nu måste jag  verkligen sova ska upp tidigt i morgon och åka till pappans släkt i indiana.

God Natt pusss

The queens of New Yourk

publicerat i Alva;
Wooooo.....Jag är helt förälskad......så cooolt!! Att stå mitt i hjärtat av Times Square titta upp mot himlen och mötas av alla tv skyltar!!!
Vi tre Jag, paulina och Emelie hand i hand gick vi gata upp och gata ned med kännslan av att vara med i mean girls eller sex and the city.
4h rundtur och 2h fritid kan tyckas kort men vad vi han med att se otroligt haha så jäkla grymt jag vet inte vad ja ska säga mer, men med var sin klänning och souverni återvände vi med ett stort leende på läpparna "här ska vi mötas igen"

Gud vad jag kommer sakna dessa tjejer käns redan som om vi kännt varann för evigt, kanske det var menat att vi skulle träffas här... vem vet?!   
XOXOXO// The queen of NY

Rövslickare mmm...marabou

publicerat i Alva;
Föreläsningen med polismannen den gick bra hehe... han var själv inte den mest seriösa så och vi som var så trötta tillät oss att var aoseriösa vi också.

I dag har vi lärt oss att grisar, grodor och hästar i USA  inte låter som grisar, grodor och hästar i Sverige vilket var väldigt kul.
Av någion anledning kläckte jag ur mig rövslickare tror det var pga att alla där framme var rövslickare haha vilket sedan ledde till rövsligckare ...mmm...marabou haha! Vi var väl så sugna på marabou antar jag:P

De torra tyska killarna framför oss var väldigt serlsa och tråkiga hmmm...antar att vi svenskar har mycket roligare =) Ialla fall tyckr vi det.

Dagens nya smeknamn:

Thailändare = Pinar  ( pga att de förstår om man kallar dem thai)
Tyska dryga killen = Döda fågeln

Tjuvar?!

publicerat i Alva;
Ännu en låååång dag av sega lektioner, men dock har det vart roligare och gått fortare i dag =)
Jag och en annan tjej sjöng när trollmir har lagt sina elva små troll för hela klassen hehe... vår lärare tycker att den e så fin!!
Vi har precis ätit en veggi burger med lite strips och grönsaker gankska ok. I kväll eller snarare om 10 minuter ska vi lydsna på en polisman som ska prata om säkerhet och om man ville kunde man ta tillfället i acktoch bli fotograferad med honnom, och vem vil inte de?!

Tjuvar?!
En kille i min gruipp har blit av med sin plånbok med alla kort frösäkringspapper osv. i...käns inte något vidare. Vi som har  allat bagare i rummen där man sover med okända människor och fönsteren öpna:/ 
Det är bara hålla tummarna för att inget mer försvinner.