Hattar !!

publicerat i Alva;
I veckan var jag på besök hos hudspecialisten för mina soleksem. Efter som det redan börjat bli sol ute ska jag i år prova att använda en bra solskyddskräm varje dag samt att ha hatt så fort solen är framme och sakta sakta vänja ansiktet mot sol.
Sofia Markström var på besök och sov över till i dag, (hon går någon kurs på su) så i går em tog vi en tur på stan för att se om vi kunde hitta någon hatt. Jag hade googlat lite innan för att veta vart man ska gå, det är ju inte direkt så jag brukar köpa hattar. Åhlens hade inga så vi gick till en liten hattbutik på NK.
Det var en liten butik, men dom hade många hattar- jätte kul :-) Dessutom var det 30% på alla hattar  vilket gjorde det ännu bättre. Så hem kom jag med två hattar, en grå och en bege.
 
 
 
 
 
 
 
 

79 dagar kvar!

publicerat i Gravid;
Bara 79 dagar kvar!! Helt galet!!
Nu är det i alla fall sista veckan på höstterminens kurs, ska bli skönt att börja på en ny kurs och att lägga höstterminen bakom sig. Klantade mig lite i år och sökte bara csn för en termin i taget vilket innebär att jag inte kommer få pengar förrtän denna kursen är inrapporterad det vill säga typ i mitten eller slutet av februari. Så det ska jag inte göra om, å anda sidan har jag aldrgi vart med om att en kurs hållt på så här lånt in i januari!
I dag blir det till att sitta hemma och skriva på en liten uppsatts typ och kl 17 ska jag gå på yoga.
I går hittade vi två fina lägenheter i Ekhagen, vi har aldrig sett lägenheter där förut och det är ett jätte jätte fint område så vi blev lite till oss! Har nu fixat att vi ska få komma på visning nästa måndag, då alla "riktiga" visningar redan var gjorda. Så vi får väl se hur det blir!
 
 

Frukost i det nymålade köket :)

publicerat i Alva;
Hemmaplugg i dag vilket ledde till att jag tog sovmorgon, var så himla trött i morses!
I går kväll målade jag lite lister till så nu är snart alla lister målade :) Det blir jätte stor skillnad! 
Den svarta köksväggen har också fått en ny färg, olivtvål heter den! Jag tycker faktiskt att den färgen blev riktigt bra i köket som blev mycket ljusare och trevligare!