Besök

publicerat i Alva;
I veckan var mamma och pappa på besök :-) Dom kom i tisdags förmiddag och åkte i onsdags eftermiddag.
Tråkigt nog var det riktigt skitväder med regn och blåst de dagarna, inte alls lika härligt väder som i dag när det snöar :-)
I tisdags så åt vi lunch på Levinskys här utanför, sen blev det en tur på stan. Pappa hittade en svart dunjacka och jag en julklapp till Johanna! På kvällen mötte vi upp Tobias på simhallen och simmade en timme.
 
På onsdagen var det också riktigt skitväder så vi sov ganska länge och fixade lite hemma. Sedan gick vi och handlade lite mat!!
Frukost, jag ser inte allt för pigg ut!!!
 

Shopping

publicerat i Alva;
I dag har jag vart nere på stan, mycket mindre folk än i går :-) Troligen alla Swedish House Mafia fan som åkt hem!!
Jag var ute efter en lite varmare jacka, gära i dun och inte så där jättestor som vissa kan vara. På intersport hittade jag denna fina jacka i anddun på rean 750kr i stället för 2500 kr helt sjuk att det kan vara sådan rea nu innan jul!! Men jag blev jätte glad:-) Tittade också in en snabbis på indiska och köpte fyra glas jag tänkt att ha till glögg. Sen blev det också lite skurvar på Claes Ohlsson så att vi kan skriva fast vårt nya skåp i badrummet.
 
Nu blir det kaffe och lusekatt :-)
 
 
 
 
 
 
 

Munta

publicerat i Alva;
Yes!! Jag klarade muntan i programmering :-) Lite jobbiga frågor var det allt men jag försökte svara och förklara typ och det gick ju bra så jäkla skönt :-)

Tjuvstart på julen!

publicerat i Alva;
I går eftermiddag tog jag tåget till Uppsala för att träffa Linda och Johanna. Planen var att vi skulle tjuvstarta julen lite med glögg, julmust, lussebullsbak, knäck och julmusik :-) Det blev en jätte mysig kväll med mycket gott fika !!
 
Degen -klar för jäsning!
 
Jätte god knäck blev det :-)
 
 
Våra halvt missbildade lussekatter!!  Vi kom fram till att dom nog ska snurras lite mer för att bli riktigt snygga!!!
Men goda och saftiga blev dom - mumms...
 

Hemma fix!

publicerat i Alva;
Hejsan! Jag tänkte att jag nu skulle börja skriva lite igen!
 
I dag har det vart en riktigt grå dag...eller med andra ord en vanlig novemberdag. I fömiddags tog jag cykeln till plantagen för att handla lite grejjer, det blev en enbuske (eller ngt liknande), en kruka och tre små julstjärnor (lite tidigt men lika bra att handla när man väl är där).
 
Tobias har jobbat hela dagen igår med att få upp vår nya glasvägg till badrummet, så nu sitter den där :-)
Jätte skönt med en tvättmaskin och dusch i stället för ett badkar, men jag kommer nog tyvärr att sakna badkaret lite grann.
 
De tre små julstjärnorna fick plats i denna krukan!
Örterna som trod i trälådan som bara läckte vatten fick i stället var sin kruka!
 
 
En liten buske eller vad det är för ngt får stå på balkongen.
 
 
Tjoho!! Här sitter duschväggen på plats :-)