Simmning :)

publicerat i Alva;

Träningsvärk..träningsvärk...
Nu har jag äntligen börjat simma i gen, två pass med klubben har det blitt.
Jösses vad jobbigt det var, men till min förvåning hängde jag ändå med hyfsat bra även om jag bara simmade en timme per gång.

Så himla kul känns det att äntligen komma i gång med simmningen i gen för säg mig finns det någonting roligare?!

Tjejkväll :D

publicerat i Alva;

Vegetarisk lasagne, sallad, bröd och panacotta. Dansbandsslaget och fjortom suger för att till sist bara sitta på Marias rum lyssna på musik, kolla lite bilder och bara prata :D Kan det bli en bättre kväll?!
 
Maria var hemma från Öland och Sofia var hemma från Genéve (även om vi bara träffade henne en stund på vägen hem). De kändes precis som förr när vi alltid var samlade :P

Tänk att jag har världens BÄSTA vänner för ni är verkligen världens BÄSTA vänner



Nostalgi i Fjorton suger :P

I sista minut

publicerat i Alva;
15/10 = sista ansökan till högskolan/univesitet Av någon konstig anledning slog det mig i dag att ja borde anmäla mig universitetet, med baktanken att festa på nationerna:P Men vad jag sökt berättar jag inte förräns jag kommit in!
Min hemlis hihi

Blodgivare accepterad eller ej ?
  En fråga som återstår att se, men i dag har jag tagit mina prover och gick stolt därifrån med ett blodtryck på 101/70 samt ett hb på 137 :) Tänkt att jag har så bra värde trotts att jag inte äter kött ...

Arbetssökande

publicerat i Alva;

Att söka ar bete kan tyckas ganska lätt och inte så besvärligrt. Men om man bor i en liten stad sammtidigt som konjunkturen är på väg nedåt är det minsann inte det lättaste.
Jag säger inte att man inte kan få ett arbete, men för att få det krävs en hel del tid och engagemang om du vill ha någoting du är nöjd med eller som alltid bra kontakter.

Arbetsförmedlingens hemsida är nästan bara att kassera om du inte har högre utbildning är gymnasiekompitens eller vill arbeta som säljare.
Nej...där är det inte lätt att hitta något extra jobb. I stället blir det till att ringa allt som ser trevligt ut i telefonkatalogen och fråga om möjligheten att lämna in ett CV hos dem finns.

Efter ett antal samtal har jag i dag i alla fall lyckats få några positiva svar och där med en liten förhoppning om ett extra jobb, för att arbeta i vikariepoolen på halvtid är det inten som blir rik av...

På resande fot

publicerat i Alva;

Uppsala - Gimo- Gävle - stockholm...
Är man effektiv hinns det med mycket på en helg:P

Nu är jag hemma och det är måndag, veckans frösta dag, sällan jag har så mycket kraft en måndag!
Kan tyckas jobbigt att fara och flänga runt så mycket men tvärtom det har vart helt underbart kul:) Träffat massvis med kompisar festat och bara tagit det lugnt. 

När jag väl kom till Uppsala slog det mig hur mycket jag faktist saknat denna stad och hur bra jag trivs här.  I morse när jag satt på café Linne och åt min frukost i väntan på att tåget skulle gå till stockholm uppenbarde det sig i mina tankar att här är jag faktiskt hemma.  De känndes så skönt och när jag väl var på buss nr 1 till lidköping från skövde kännds det mer som att åka och hälsa på familjen än att komma hem...

Vad mer finns att säga... 

Ubi bene, ibi patria.
Pacuvius, Teucer