Glad Midsommar

publicerat i Alva;
Midsommarafton :) Solen skiner och jag dricker te med en ansiktsmask i ansiktet !! Snart ska jag åka och köpa ståltråd, duka bordet för jag väntar sex tjejer till frukost vid halv elva, jätte kul :) Jag hoppas det blir en lika bra midsommar som förra året, då jag och Maria var i norrland och badade bastu !!!


Fjolårets förstasida på DN!!!!

I går fick vi också våra baddräkter ja beställt, men shiiit vad många vi hade hemma!! Plus att jag har några i Uppsala, men det är ju inte skönt att simma i eller för urtvättad, för stor/förliten!! Så påfyllningen gjorde bara gott haha, här är i alla fall en bild min syster tog

Ha nu en toppen dag allihopa
<3

Klippdax

publicerat i Alva;
Oj vart ska jag gå? Jag har aldrig riktigt klippt mig här i Uppsala, bara luggen. Hmmm... det blir svårt. Min taktik är att gå ner på stan och leta efter något ställe som ser bra ut!!

Sen kommer pappa i eftermiddag, då ska vi fortsätta packa, men nu har jag fått ner nästan alla kläder och tömt alla skåp, förutom i köket. Så ja de börjar arta sig.

<3

Packar för flytt

publicerat i Alva;
Jisses vad grejer man har. I går började jag rensa mina skrivbordslådor, papper och lyckades fylla fyra stora kartånger. I dag fortsätter jag att packa, men vart kommer alla saker ifrån?! Det känns som ett under att jag lyckats få in så mycket på denna lilla yta!!

So far...det är MYCKET kvar!!


<3

Meet Bill

publicerat i Alva;
Meet Bill... vilken rolig film!! Handlar om en bank kille som kommer på sin fru med att vara otrogen och inser att han lever ett deprimerande liv. Han blir mentor åt en skolgrabb som förändrar hans liv.  Kanonbra film, verkligen någonting att se.

Förövrigt få aldrig för dig att bära hem gigantiska flyttlådor. Halvvägs hem från stan är jag förbannad på att de inte går att bära och till råga på det öppnar sig himmelen som resulterar i att en alldeles dyblöt Sofia kliver in genom dörren hem...ska det inte vara sol och varmt så här års?

Nästa gång ni inte vet vad ni ska se för film hyr denna :)

<3

SOMMARLOV =)

publicerat i Alva;
SOMMARLOV :) Avslutades med att se Sex and The City 2 skiiit bra nu bär det av till Lisch !!!

Examination - sommarlov

publicerat i Alva;
Jag vaknar av att klockan ringer, jag har svinont i halsen, öm i kroppen och ett dunkande huvud....det är inte sant. Jag har tenta klockan 10.15 och i kväll ska jag springa blodomloppet, så nu sitter jag och har precis fått i mig lite frukost, druckit kan jang, alvedon och lite kaffe.....

Blir spännande att se hur dagen kommer att gå, men jag som vart så noga med att inte frysa, ha på mig kläder för jag just inte skulle bli sjuk i dag jag blir bara gaaaaaaalen......

Förhoppningsvis blir det bättre under dagen, så jag kan gå på Sex and The City 2 i kväll, i morgon ska jag åka hem för om mindre än fem timmar har jag sommarlov =)

Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor:
du nalkas, ljuva sommar, då gräs och gröda gror.
Med blid och livlig värma till allt, som varit dött,
sig solens strålar närma, och allt blir återfött.

<3