En dag på stan!

publicerat i Gravid;
Tack Sara för en toppen dag!
Vi strosade runt på stan i det vackra vädret, jag hittade en röd pike och ett par nya badbyxot till Tobias, vilket jag kan säga verkligen behövdes. Så nu är dom gamla slängda i soporna!!
Till mig själv hittade jag en mjölsil på cordon bleu! 
På eftermiddagen gick vi på Små citroner gula, faktiskt en jätte bra film! Supermysig och rolig :)
 
I eftermiddag ska jag på seminarie i skolan och innan dess ska jag till stan för att försöka hitta något bra att sätta i alla lösa nycklar hemma för att skriva vart dom går. Just nu är det bara en stor hög av massa nycklar som ser typ likadana ut!!
 
 
 
 

Måndag

publicerat i Gravid;
Ny vecka igen! Påsken är ju här också eller i alla fall om några dagar.
Ute börjar det faktist kännas som att våren är på väg, även om det fortfarande är många minusgrader på nätterna. Solen börjat värma så pass att isen börjar smälta på gatorna :-) Jag skulle också gissa på att hasseln börjat släppa pollen så smått då min näsa börjat rinna mycket mer än vanligt, så igår var jag på apoteket och hämtade ut lite mer allergimediciner.
 
I dag kommer Sara Bertilsson på besök, vi ska nog ta en sväng på stan och i em/kväll gå på bio :-) 
 
Här kommer lite bilder från i dag också!
 
 
 
 
 

Besök =)

publicerat i Alva;
I helgen kom mamma och pappa på besök, jättekul :-)
Dom kom på lördagen vid lunch, så när de kom åt vi soppa pappa gjort dagen innan. Efter att vi ätit lunch tog vi en sightsing på Lidingö. Vi var där ute hela eftermiddagen, först blev det en långpromenad i solen och sedan en fika i Lidingö centrum. Hela tiden var det sol och blå himmel. 
När vi kom hem igen började vi städa inför visningen som var i helgen, kvällen avslutades med en pizza!
Söndagen spenderade vi också den på Lidingö med att grill korv och kolla in Bosöns idrottsanläggning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inte långt kvar nu.

publicerat i Gravid;
Ja nu är det inte långt kvar, bara 23 dagar kvar till den 5e april!
Igår var vi på andra delen av föräldrarutbildning där de pratade om smärtlindring vid förlossningen, så nu är det inte några mer sådana träffar kvar.
 
Igår hade vi visninga av vår lägenget, någon slags förhandsvisnign så jag ägnade förmiddagen åt att städa och plocka bort allt som var framme. Idag ska jag för första dagen på länge inte göra någonting speciellt mer än att äta lunch med Anna, så himla skönt :-) I morgon kommer Tobias syster hit och i helgen kommer mamma och pappa en sväng vilket ska bli kul.

Här kommer två bilder från idag!
 
 
 

Efter att vi läst om vad man ska packa till förlossningen var jag och köpte en fin liten mössa.Vi kom på att vi bara har en väldigt tunn mössa i så liten storlek! Så nu har vi nog det mesta man ska ta med!