En början på någonting nytt!

publicerat i Alva;
Tjo tjo! Nu sitter jag i run 202 på falun fängelse, ett vandrarhem i falun! I dag har jag haft fyra körlektioner och i kväll väntar de två sista innan uppkörningen i morgon:/ aaaaaaa.....jag e så himla nervös - fjärilarna flyger i magen och ger mig magknip, undra om ja någonsin komme kunna somna i natt!! haha...ja det är ju inte bara uppkörningen som finns i huvudet heller, nej i måndags 10/12-07 var det sista skoldagen på gymnasiet! Alla kurser är nu klara, bara religionen kvar att läsa på distans, så skönt men en sån himla konstig kännsla...ja kan göra vad jag vill, precis vad jag vill. Till en början ska ja bo hos kajsa som är själv hemma en månad sammtidigt som jag hoppas på att få jobb, jag har sökt på analysen, än så länge är det bara till att vänta på besked!
Inte nog med att jag är på väg hem till lidköping med hundra väskor och med 3 dagars stop i Falun, så bär det av till London på lördag kväll...Jäääääklar vad kul vi ska ha Kejjjs :D.

Jo just nu snurrar allt i huvudet på mig och jag är så himla glad efter helgens julfest, då vi bland annat åt julbord på ålandsfärgan, med skolan, dansade till dansband med fulla gubbar och tittade på spex i kåren. Till råga på allt hade jag och Johan Svenneballe Svensson besök av våra kära kållandsö grabbar...vilken helg och nästa lär inte bli sämre den. Jag vet inte vem jag ska tacka men efter en hemsk höst de senaste veckorna vart några av de absolut mest minnesvärda i mitt liv...ja vill bara skrika ut glädjen, precis som Ronja när våren är här!


På bussen från julbordet