Tillbaka till vardagen

publicerat i mamma i sthlm;
Japp då var det "vanliga" veckor igen! Tobias har börjat jobba som vanligt och jag och Alva är hemma! 
Jag är nästan klar med skolan, den ena kursen är avklarad och den andra har jag bara en uppgift kvar i, skönt :-) 
Tyvärr har vädret vart riktigt grått och tråkigt här de sista dagarna så vi har inte vart ute och lekt så mycket, utan hittat på annat istället. I söndags var vi och badade alla tre, eller simma kan vi nog snarare säga. Så himla skönt att röra på sig lite :-) 
I måndags var Tobias ledig så vi var ute och promenerade endel och grejade lite. 
Igår var jag och Alva in til stan för att inhandla lite småsaker, eller det viktigaste var att köpa en glasflaska till. Det är så bra att ha två ibland!! Vi tittade även in på polarn och återta rea och hittade lite godbitar där också, det bästa var nog en vindfreece som Alva kan ha ivår! Efter det var Alva hungrig och vi gick till leklandet. Ett ställe med massa saker för barn, tänkte först att Alva var lite liten men hon tyckte det var jättekul och klättrade och grejade som aldrig förr! 

Dagen har även den vart full med aktiviteter. I morse var vi på friskis och svettis, jag lämnade Alva på deras barnpassning, vilket gick hur bra som helst :-) sen promenerade vi, handlade mat. Nu på eftermiddagen har vi städat lite, vi sålde vår soffa igår å så flyttade vi ut gästsängen till vardagsrummet i väntan på den nya soffan. Man kan ju säga att det var välbehövligt att städa dår både sängen och soffan stått!!  


Alva på badet 




På leklandet. Alva var supernöjd när hon fick sitta på bilen!! 


En klätterapa! 


Kan själv! 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Moster Koko:

Vad härligt , jösses va hon växer o "kan själv" lilla trollet 😃
Längtar tills vi ses
Massa kramar från oss till Er alla 😘

2:a kommentar, skriven , av Johanna:

Gulle!! Hon kan ju stå helt själv nu :) !!
Kram!

3:e kommentar, skriven , av Farmor INGALILL:

Jianemej vad fort det går framåt med Alva.Så skönt att det finns barnpassning så du kan träna o träffa lite folk.KRAM på er farmor.

Kommentera inlägget här :