Mallis

publicerat i Alva;

Nu ar vi har och en dag har snart passerat. Med de dryga 30 graderna och 29 i vattnet kan det knappast bli battre. Vi bor i Cala dor, ca en timme bilfard fran palma.
I dag har vi sovit ut efter den 9h langa forseningen fran arlanda, ( vi kom fram 4 i natt) puh. Men det var bara att dra sig upp ur sangen. Jag pappa och pappas bror Daniel gick till en affar och handlade frukost. Klockan var kvart over 10 och det var redan valdigt varmt och  fuktigt ute.

Efter frukot tog vi oss ned till en liten vik 10 minuter fran vart hotell. Inte vilken vik som halst utan man mottes av kristallklart vatten med en farg som lika garna skulle vara tagen fran vattnet i caribien. UNDERBART =)

Nu sitter jag pa hotellet och svettas matt och belaten. I dag at jag Paella och drack sangria till maten, himelskt gott,  speciellt  till skillnad fran USA:s flotiga trakiga mat.

Sammanfattning: Trotts en forsening pa 9h har resan fatt en underbar start. Mallorcka AR vackert och vattnet helt sagolikt. Bara hoppas att de fortsatter i samma riktning.

<3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av farmor:

Tack Sofia!

Det är jätteoligt att du skriver på bloggen,

så vi ser att ni har det bra.

Passa på ock njut extra mycket,för här hemma är det bara regn&blåst.Ha det riktigt skönt och hälsa alla.

KRAM farmor.

2:a kommentar, skriven , av Nicole:

Hallå Sofia och hela familjen.

Vad underbart det låter med sol.bad och god mat efter den påfrestande USA tiden. Har följt varje

dag och förstått att det var ingen kul grej.

Men njut nu och ha det skönt allihop

önskar

Kerstin

3:e kommentar, skriven , av Lotta Granbom:

Hej Sofia!

Tur att du är som du är och tar beslutet att åka hem när det inte funkar! Ta med dig familjen och kom förbi när ni kommer hem så att vi får höra mera om hur det var.

Är bara lite avundsjuk på er i Cala Dor, här hemma regnar det ihärdigt. Pratade nyss med Malin som är på Frizons-festival och bor i husvagn utanför Örebro. De höll på att flyta bort. Om ni hyr bil någon dag så åk då till Valdemossa, en liten by på norrsidan. Den är jättevacker och vågar man så åker man den lilla slingriga terpentinvägen ner till puerto de Valdemossa och badar lite grann. Helt ljuvligt ställe. Kramar till dig och resten av familjen!

Lotta

4:e kommentar, skriven , av josefin:

Hej allihopa :) Ni kan kolla min blogg, jag skriver lite om mallis p`min med. Men UNDERBART har vi det =) <3

Kommentera inlägget här :