Öppna förskolan och bvc

publicerat i mamma i sthlm;
Vi träffade aldrig Isabel och Klara igår, de har strul med sin vagn så de var tvungna att och ringa och reklamera och hålla på. Det är minsann inte lätt att skicka tillbaka en vagn när man måste använda den varje dag, men jag tror tillslut de skulle få en ny innan den gamla skulle tillbaka. Jag är då väldans glad att  vår vagn fungerar :-) 

Istället åkte jag och Alva till öppna förskolan. Vi han dit till strax innan elva så vi hann vara med på sångstunden som Alva älskar. 
På eftermiddagen var det träff på bvc. Det handlade om säkerhet. Vi fick testa att slå på en docka så som man gör om en bebis satt i halsen ordentligt. Egentligen skulle vi vilja gå på en sådan där riktig säkerhetskurs men det är lite svårt då de alltid hålls på kvällarna och är barnfria.  Vi kanske får ta det när vi har besök eller så får vi gå en kurs i Lidköping eller Växjö! 

Men till det viktigaste på bvc hade de en röd matta. Och Alva tog sig framåt för första gången!!!! Inte så att hon kröp men hon står på alla fyra och gungar och så kastar hon sig lite framåt!! Häftigt!!  

Idag ska vi däremot in till stan och träffa Isabel och klara. Vi ska hämta dopflaggan som är graverad och ett paketet med åkpåsen och bärsele som hamnat där vi hämtade post när vi bodde i gamla lägenheten!! 
Vi hade lite sagostund igår morse. 



Och vädret var helt fantastiskt. Det var så härligt att promenera intill havet och se hur det glittrade :-) 



Kommentera inlägget här :