Jobbiga dagar!

publicerat i Alva, mamma i sthlm;
Alva har nu haft feber i tre dagar, och vart väldigt gnällig. Så det har inte funnits någon tid att uppdatera här på bloggen. Ingenting har vart riktigt bra men nu äntligen verkar det som att hon fått lite energi tillbaka.
Idag skulle jag egentligen ha vart och hälsat på Maria tillsammans med Lindorna, men med tanke på att det tar drygt en timme dit stannade jag hemma. Alva har knappt velat äta någonting förutom att amma lite, samt så har hon vart väldigt skrikig så de kändes inte helt bra att lämna henne och Tobias hemma hela eftermiddagen. Men nu för en liten stund sedan vaknade hon efter ca 1h vila och åt lite gröt. Nu sitter hon och Tobias och spelar lite piano, febern är även den borta, skönt :-)
 
Ikväll händer inte så mycket, vi ska äta lite mat, Tobias håller på att göra någon högrev i ugnen, den skulle visst stå där flera timmar. Så vi får väl se om jag vågar mig på ett smakprov sen.
Annars blir det nog till att vila lite i soffan, är ganska trött, då Alva också vaknat några gånger nu i natt!
 
Igår var vi även till doktorn för första gången. Alva har fått torsk i munnen så nu har Alva fått Mycostatin som vi ska försöka spruta runt i hennes mun 4ggr/dag i 4-6v. Än så länge tycker hon att det är vidrigt och bara spottar och fräser när vi försöker ge det till henne, men förhoppningsvis lär hon sig att tycka om det!!!  
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av farmor ingalillf:

Så skönt att Alvas feber gett med sej! Hon får nog snart matlust igen ,
Ta det lungt o ha det gott .KRAM på er alla,ses snart.

Kommentera inlägget här :