Frukostmuffins

publicerat i Recept, mamma i sthlm;

Igår bakade jag jätte goda och nyttiga matmuffins. Perfekt att ha till frukost eller som mellanmål. Dessutom är de gluten, mjölkfria och lätta att göra

2 cups mandelmjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 matsked kanel
1 cup dadlar/någon annan frukt. Jag tog torkade fikon.
3 mogna bananer
3 egg
1 tsk äppelcudeevinäger
1/4 cup smält kokosnötolja
1 ½ cups hackade/rivna morötter
¾ cup finhackade valnötter
muffin formar

Sätt ugnen på 177grader.
Blanda mjöl, bakpulver, salt och kanel.
Mixa frukt, bananer, egg, vinäger och olja.
Blanda väl med mjölet.
Häll i morötter och nötterna.
Lägg smeten i formarna.
Baka i 177grader i 25 minuter.

Taggar: Muffins;

Kommentera inlägget här :