Babysim

publicerat i mamma i sthlm;
Då var vi nyss hemkomna från första babysimet :-) Det var supermysigt. Bassängen var jätte fräsch, lika så duscharna och omklädningsrummet. Jag och Alva badade i drygt 30 minuter. Det började med att alla hoppade i vattnet och ledaren pratade lite. Sedan testade vi lite olika sätt man kan hålla bebisarna på i vattnet och hur man vänder de. Vi sjöng lite sånger med rörelser till och Alva blev så till sig att hon svalde en massa vatten så mitt i allt blev det en kaskadspya också...men ledaren verkade rätt van och bara skvalpa de vattnet över kanten!! Som tur var blev Alva glad fort igen. Hon vad jätte sprallig i vattnet och sparkade med benen och plaskade med händerna. Kul att hon tyckte om det i alla fall. Men näst gång får Tobias följa med så han kan ta lite kort också!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av farmor ingalill:

Vilken tur att Alva gillade babysimmet!Kunde bli lite jobbigtom hon inte tyck om vatten.....hon hör ju till familjen vattendjur !!!!
KRAM på er.

2:a kommentar, skriven , av Frida:

Hej!

Vilken sötnos du har fått!

Är själv nybliven mamma och håller på att kolla upp babysim på Lidingö. Vilken bassäng var ni till?
// Frida

Svar: Hej Frida! Vi går faktiskt på trampolins babysim vid Norrtull. Planet fitness heter stället. Det är en toppen bassäng och fräscha omklädningsrum. Vet att Monas simskola ska ha kurser nu i höst här på Lidingö. Hoppas ni hittar någon som passar er!
Sofia

Kommentera inlägget här :