Familjen på besök

publicerat i Alva;
I lördags kom mamma, pappa och Josse hit :-) Det var verkligen jättemysigt! När de kom i lördags åt vi nybakta scones Tobias gjort, sedan blev det en promenad i Vasaparken innan middagen. De hade även med sig en massa paket, helt galet!! Av mamma och pappa fick Alva en klippan ullfilt i rosa med vita får på, perfekt att ha i vagnen. Moster kokko med familj hade köpt en massa fina kläder samt så skickade hon med Jennifers fårskin att ha i vagnen, så att det blir lite mysigt. Josse och Markus hade köpt en ursöt body med tillhörande byxor, Markus mamma Maria hade köpt en jätte fin klänning Alva kan ha i sommar. Inte nog med det så hade mammas arbetskamrat stickat en jätte jätte söt kofta helt underbar! Tack så jätte jätte mycket för alla paket :-)
 
Igår var vi på stan och letade studentklänning till Josse, vi hittade en som var helt ok men inte helt hundra. Så hon får leta vidare. Vi tränade också på att åka rulltrappa med vagnen, lite läskigt i brörjan men det fungerade.
Igår kväll skrämde Alva livet ur mig när hon kräktes så det sprutade ur munnen !! Så nu får det bli lite mer rappauser när hon äter hehe !!
 
Här kommer lite bilder från helgen
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Josefin:

Tack för en jättemysig helg! Ses snart igen!!
puss och kram!

2:a kommentar, skriven , av farmor ingalill:

Underbar bild på lilla Alva!Och massor med söta kläder ,passa på att använda dem ,hon växer fort ska ni se.
Tack för att du låter oss följa er på bloggen.
BAMSEKRAM farmor

3:e kommentar, skriven , av Mamma:

Tack för en mysig helg. Helt underbart att få träffa lilla Alva. Roligt att även Johanna kom nedflygande från norr.
Tjejmaffian utökad!
Kramar på er

Kommentera inlägget här :